Vinduesfolie med mange funktioner

Hos Inhouse Copenhagen er vi eksperter i vinduesfolie.

Kendetegnet af alsidighed og kreativ frihed

Det, der kendetegner vinduesfolie, er dets alsidighed inden for formål og funktioner. Hos Inhouse Copenhagen mestrer vi dem alle, og det er derfor vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning med vinduesfolie.

Vi leverer og monterer blandt andet solfilm og sandblæst folie. Mens førstnævnte bidrager til at skabe et bedre indeklima, tjener det sandblæste vinduesfolie ofte et mere kreativt formål. Det giver et matteret udtryk på vinduet, der kan gøre din ruminddeling mere let, samtidig med at det kan afskærme facadevinduer og skabe mere privatliv.

Fordelen ved vores vinduesfolie er, at du får en kreativ frihed til at gøre det til en del af en unik indretning. Det kan eksempelvis være, hvis du ønsker et logo eller en reklame på dit vindue. Eller måske vil du bruge det som en form for vejvisning eller skiltning på din arbejdsplads. Kun kreativiteten sætter grænser for måden, du vælger at udnytte vinduesfolien på.

Vinduesfolie til afskærmning

Ud over at kunne fungere dekorativt, kan vinduesfolie også bruges som afskærmning for at forhindre at folk kan kigge ind, men det bevarer udsynet indefra, så du stadig kan se ud. Dette kan opnås med spejlfilm, som i dagslys giver en spejleffekt udefra og på samme tid reducerer UV og varme. Denne type folie kaldes også envejsfolie eller one-way folie.

Certificeret montør med ideer til design

Inhouse Copenhagen har mange års erfaring med forskellige typer vinduesfolie. Derudover er vi certificerede montører, der kan hjælpe dig både med den kreative og designmæssige tænkning, der ligger bag monteringen, samt med den praktiske del af opgaven.

Kontakt os gerne på telefonnummer +45 29 89 80 17 eller på vores mail kontakt@inhousecph.dk for at høre vores bud på en løsning til, hvordan vinduesfolie kan anvendes i netop dit hjem eller i din virksomheds lokaler. Vi sørger gerne for at give dig idéer og et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring og få et uforpligtende tilbud

Vinduesfolie til private

Selvom det oftest er virksomheder vi leverer vinduesfolieløsninger til, er flere og flere privatboliger også blevet en del af vores referenceliste.

Har du eksempelvis en stuelejlighed med forbipasserende trafik der har frit udsyn til din bolig og vil du gerne have lidt privatliv, er vinduesfolie en flot og effektiv løsning. Det er heller ikke sjældent, at vi monterer frostet vinduesfolie på en bryggers- eller hoveddør oprindeligt monteret med transparent glas.

Hos Inhouse Copenhagen går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af hverken produktet vinduesfolie eller montering som håndværk. Vi anvender altid de bedste materialer og montører til den enkelte opgave. Derudover har vi har vores egen glarmester tilknyttet og kan derfor tilbyde komplette løsninger med glas og montering.

Hos Inhouse Copenhagen er vi eksperter i vinduesfolie. Det betyder, at vi sætter forskellige typer folie op på dine vinduer, uanset om du kontakter os som privat kunde eller som erhvervskunde.

Vinduesfolie kan bruges til mange forskellige formål, men helt overordnet kan det forklares som en form for selvklæbende folie, der bidrager til at skabe en dekorativ afskærmning. Det kan både være indenfor i et stort rum, der har brug for opdeling eller udsmykning, og det kan være udenfor som reklame.

Uanset hvilken type folie du mangler, kan vi hjælpe dig med at løse din opgave.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

 • Adresse

  Inhouse Copenhagen ApS
  Allegade 27, kl.
  2000 Frederiksberg
  CVR: 37593052

 • Åbningstider

  Mandag til Fredag: 08.00 – 16.00
  Lørdag & Søndag: Lukket

Kontakt os