Sandblæst folie

Vi leverer og monterer på hele Sjælland

Eksklusivitet med sandblæst folie

Sandblæst folie, også kaldet matteret, frostet og dustet folie skaber et flot og æstetisk look på enhver bygning. Folien løfter hele miljøet, så bygningens arkitektur kommer i sit rette element. Undgå nysgerrige blikke ind ad vinduerne samtidigt med, at den sandblæste folie lukker en masse lys ind.

Monter sandblæst folie på de fleste glasflader

Sandblæst folie kan monteres på de fleste vinduer, glasvægge og døre. Folien bruges ofte til at afskærme eller dekorere, men er også helt perfekt som sløring af vinduer og døre på kontorer. Ring nu på 29898017 eller send en mail på kontakt@inhousecph.dk. Vi besvarer alle dine spørgsmål og sikrer en god rådgivning.

Der er flere fordele ved at vælge sandblæst folie som solfilm til vinduerne:

 • Ændrer udseendet på vinduerne: Sandblæst folie giver vinduerne en mat finish, hvilket kan være et attraktivt alternativ til klare vinduer.
 • Reducerer indkig: Sandblæst folie reducerer gennemsigtigheden af vinduerne, hvilket kan være en fordel, hvis man ønsker at skærme for indkig og opretholde sit privatliv.
 • Øger sikkerheden: Sandblæst folie kan også bruges til at øge sikkerheden ved at forhindre, at folk kan se ind i huset.
 • Lang levetid: Sandblæst folie har en lang levetid, hvis den vedligeholdes ordentligt, og den er monteret korrekt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring og få et uforpligtende tilbud

Hvad er sandblæst folie?

Sandblæst folie er en type folie som ofte bruges til at skabe en mat finish på vinduer og glasoverflader. Sandblæst folie kan også bruges til at skærme for indkig og skabe mere privatliv, da den reducerer gennemsigtigheden af vinduerne.  samtidigt med, at den sandblæste folie lukker en masse lys ind.

Sandblæst folie kan være en god løsning, hvis man ønsker at ændre udseendet på vinduerne eller skabe mere privatliv uden at ændre vinduernes struktur. Folien løfter hele miljøet, da både indeklimaet og bygningens arkitektur kommer i sit rette element.

Afskærmning med sandblæst folie er både en eksklusiv og billig måde at forvandle kedelige glaspartier til funktionelle designperler på. Vores sortiment består kun af markedets bedste produkter, hvorfor vi altid tilbyder dig præcis den løsning, der passer perfekt til dit behov.

Sandblæst folie giver forskellige muligheder, hvorfor vil vi i samarbejde med dig vurderer, hvilken effekt du ønsker at opnå med en belægning på dine glasflader.

Sandblæst folie med mat look

Sandblæst folie har igennem tiden udviklet sig fra blot at fungere som det ’frostede’ afdækning af glaspartier til at løfte udseendet både indefra og udefra. I dag kan du både få logoer og skrift i sandblæst folie, som kan fungere som vejviser og reklame.

Denne tynde selvklæbende folie kan sættes på alle glasflader, hvorfor mange også vælger den til at slører ruder på badeværelser, kontorer og andre relevante overflader, hvor rum skal eller skærmes for nysgerrige blikke uden at miste lysindfaldet.

Sandblæst folie monteres af certificerede montører

Vi lægger meget fokus på kundetilfredshed, hvorfor alle vores montører er certificerede. Montørerne sikres den bedste oplæring og muligheden for at blive bedst inden for montering af sandblæst folie. Derfor giver vi også med ro i sindet høj garanti på vores produkter.

Dit behov kommer først, derfor modtager du en professionel rådgivning, montering og kvalitet. Det sørger vi for ved altid at holde vores montører opdateret og certificeret. Du kan derfor være sikker på. At den sandblæste folie sidder og bliver præcis der, hvor den skal.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

 • Adresse

  Inhouse Copenhagen ApS
  Allegade 27, kl.
  2000 Frederiksberg
  CVR: 37593052

 • Åbningstider

  Mandag til Fredag: 08.00 – 16.00
  Lørdag & Søndag: Lukket

Kontakt os