Om Inhouse Copenhagen

Detaljeorienteret vinduesdekoratør

Inhouse Copenhagen leverer og monterer solfilm og vinduesfolie af forskellig art til at færdiggøre din indretning. Ifølge os opfylder vinduesfolie en bred vifte af funktioner, der kan bidrage til at gøre dit rum mere behageligt at opholde sig i. Vores speciale ligger særligt i at se muligheder og tænke ud af boksen, når det kommer til designet og detaljerne i din indretning.

Derudover er vi certificerede montører og kan altid levere et kvalitetsfyldt produkt til dig.

Mange års erfaring inden for faget

Stifteren af Inhouse Copenhagen, Allan Risgaard Papadakis, har tæt på 15 års erfaring på området inden for vinduesfolie og skiltning på vinduer.

Samtidig består vores team af nytænkende idemagere og certificerede montører, der altid står klar til at hjælpe dig med mange forskellige typer af opgaver. Det gælder både udendørs reklameskiltning, folie til din indretning eller solfolie, der skaber det bedst mulige indeklima hos dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring og få et uforpligtende tilbud

Vi hjælper både private og virksomheder

Hos os er ingen opgave for stor og heller ikke for lille. Vi hjælper både private kunder, der har brug for rådgivning eller montering i forbindelse med mindre opgaver. Samtidig påtager vi os også gerne ansvaret for vinduesfoliering hos større virksomheder, der har et stort projekt. Uanset opgaven leverer vi faglig ekspertise på højeste niveau, så du kan komme i mål med dit ønske.

Kvalitet inden for produkter og rådgivning

Vores kerneværdi er høj kvalitet. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, både når det omhandler vores produkter og vores rådgivning. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en opgave inden for vinduesfolie. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud og hjælper dig gennem hele processen.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

 • Adresse

  Inhouse Copenhagen ApS
  Allegade 27, kl.
  2000 Frederiksberg
  CVR: 37593052

 • Åbningstider

  Mandag til Fredag: 08.00 – 16.00
  Lørdag & Søndag: Lukket

Kontakt os