Spejlfilm

Spejlfilmsløsninger monteret på dine vinduer

Spejlfilm på vinduerne

Ville spejlfilm på virksomhedens vinduer give domicilet et bedre udtryk? Inhouse Copenhagen monterer kvalitetsløsninger indenfor alt fra usynlig solfilm og spejlfilm med fuldt udsyn – til sikkerhedsfilm og logofilm monteret på adskillende glaspartier.

Med en professionel montering af markedets bedste spejlfilm, får du en løsning, der har en længere levetid og giver din virksomheds facade et professionelt udtryk.

Inhouse Copenhagen har altid et vågent øje for skønheden i detaljen og vi leverer, uden undtagelse, et dobbelttjekket og kvalitetstestet resultat.

Spejlfilm i markedets bedste kvalitet

Spejlfilmsløsninger monteret på dine vinduer, fungerer perfekt for dig der gerne vil have udsynet indefra bevaret, men gerne vil have indsynet udefra blokeret. Spejlfilm bliver indimellem, af den grund, også kaldt for privatlivsfilm eller one-way vinduesfolie.

Inhouse Copenhagen leverer og monterer udelukkende spejlfilm i markedets bedste kvalitet, således du får en løsning der ser professionel ud og holder i mange år frem.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring og få et uforpligtende tilbud

Spejlfilmsfacader udstråler autoritet

Først og fremmest har solfilm generelt den primære funktion, at afskærme for uønsket lysindfald og varmepåvirkning. Dernæst har solfilm også udviklet sig til at løfte udseendet på kedelige glaspartier, eksempelvis med spejlfilm eller logofilm.

Vi har naturligvis kvalitetsløsninger til alle behov, uanset om du ønsker en usynlig blokering af solens stråler, matte striber til mødelokalets afskærmning eller spejlfilm på alle domicilets vinduer. Kontakt Inhouse Copenhagen og få inspiration den perfekte løsning for dig.

Certificeret montering af spejlfilm

Du vil sikkert gerne undgå skæve monteringer med et hav af ”bobler” når du vælger spejlfilm til vinduerne. Med Inhouse Copenhagen får du en certificeret og professionel montering med op til 15 års garanti.

Monteringen sidder, og bliver siddende som den skal og er med til at give din virksomheds domicil præcis det professionelle og eksklusive udtryk som du ønsker, i mange år frem.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

 • Adresse

  Inhouse Copenhagen ApS
  Allegade 27, kl.
  2000 Frederiksberg
  CVR: 37593052

 • Åbningstider

  Mandag til Fredag: 08.00 – 16.00
  Lørdag & Søndag: Lukket

Kontakt os