Montering af film og folie

– på vinduer på hele Sjælland

Professionel montering af folie på vinduer

Hos Inhouse Copenhagen tilbyder vi professionel montering af folie på vinduer og glaspartier. Vi leverer og monterer både til virksomheder og for private.

Oplev hvordan 15 års erfaring i professionel montering af folie på vinduer kommer dig til gode. Vi leverer udelukkende markedets bedste kvalitetsløsninger, og har derfor også den helt rigtige løsning klar til dig.

Certificeret montering af folie på vinduerne med Inhouse Copenhagen

Vi er din professionelle folieleverandør, der tilbyder effektiv og certificeret montering af folie på vinduer for privatpersoner og erhvervslivet i Danmark. Med os som leverandør, har du derfor en ekstra sikkerhed for et veludført arbejde, som du vil få glæde af i mange år frem.

Med vores montering af folie på vinduer, tilbyder vi helt op til 15 års garanti på de bedste løsninger.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring og få et uforpligtende tilbud

Montering af folie på vinduerne løfter udtrykket på bygningen

Der findes mange dyre løsninger der kan forskønne og ændre facaden på virksomhedens domicil. Èn af de billigste og mest effektive får du med vores montering af folie på vinduerne. Det kan eksempelvis være folie med virksomhedens logo imprægneret eller folie med spejleffekt.

Lad Inhouse Copenhagen inspirere dig med vores store referencekatalog. Derfra kan du eventuelt få nye idéer til den færdige løsning.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

 • Adresse

  Inhouse Copenhagen ApS
  Allegade 27, kl.
  2000 Frederiksberg
  CVR: 37593052

 • Åbningstider

  Mandag til Fredag: 08.00 – 16.00
  Lørdag & Søndag: Lukket

Kontakt os