Solfilm

Vi leverer og monterer på hele Sjælland

Solfilm giver et mere behageligt indeklima

Solfilm på vinduer skærmer for uønsket sol- og blænding, men giver også rummet mere privatliv og bygningen en mere æstetisk helhed. Ring til os på 29898017 eller send en mail på kontakt@inhousecph.dk til en uforpligtende dialog om dine muligheder.

Påførsel af solfilm på vinduer og døre kræver en del finesse, hvis det skal være en langtidsholdbar løsning. Materialet, som solfilmen skal monteres på, skal være glinsende rent, inden det påføres og skrabes forsigtigt på med en rolig hånd. Hos Inhouse Copenhagen har vi i over 15 år arbejdet med mange succesfulde projekter, hvor vi sikkert har monteret solfilm, der altid efterlader vores kunder glade og tilfredse. Hos Inhouse Copenhagen uddanner vi vores egne montører, fordi vi har høje krav til vores montører. Og det kan du rolig også have. Sådan sikrer vi dig, at arbejdet udføres professionelt og af højeste kvalitet.

Certificerede montører monterer din solfilm

Hos Inhouse Copenhagen lægger vi altid fokus på, at hver montør gennemgår forskellige krav, inden de kan tage certificeringen og bestå.

Som dine professionelle montører ved vi, hvad der fungerer til dit behov. I mange år har vi uddannet os og arbejdet med forskellige bygninger og kontorer for at sikre et godt indeklima, hvor også bygningens struktur, placering og arkitektur er i fokus. Vi bruger kun produkter med høj garanti, som vi selv står inde for – og som vores kunder nyder rigtigt godt af. Det er vigtigt at have certificerede montører til at udføre arbejdet omkring solfilm. Det er det, fordi du ønsker, at dit solfilm holder i mange år og kan tåle alt vejr, partikler og andet smuds eller berøring, som kunne blive enden på din flotte løsning af solfilm på vinduer og døre.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring og få et uforpligtende tilbud

Få store energibesparelser med kvalitets solfilm

Effektiv solafskærmning er helt klar en gevinst. Endnu bedre er at tilføje de høje energibesparelser, der er at hente. Solfilm kan fordelagtigt nedkøle rum, så rummets indeklima bliver behagelig at opholde sig i. Ifølge vores beregning sparer du nemt investeringen i solfilm på elektricitet og belysning. Vi laver gerne en oversigt til dig, så du kan få en fornemmelse af de fordele, udover indeklima og miljø, der er at hente.

Inhouse Copenhagen leverer og monterer solfilm til alle bygninger. Vi introducerer dig til de muligheder, som vil være bedst for dig. Ønsker du en næsten usynlig solfilm, vil du opleve, at den bryder lyset, dæmper varmen og får rummet til at bibeholde sin ægthed. Ligesom vi også kan gøre det helt umuligt for omverden udenfor at se ind med solfilm med spejleffekt.

 • Metalfri multilagsfilm, baseret på nanoteknologi
 • Høj gennemgang af dagslys og reducering af solvarme
 • Reducerer varmen fra solen markant – bedre indeklima og komfort
 • Reducerer omkostningerne ved nedkøling med aircondition
 • Beskytter møbler, tekstiler og interiør mod falmning
 • Reducerer risikoen for skader ved spontan glasbrud

Kontakt os

Kontaktoplysninger

 • Adresse

  Inhouse Copenhagen ApS
  Allegade 27, kl.
  2000 Frederiksberg
  CVR: 37593052

 • Åbningstider

  Mandag til Fredag: 08.00 – 16.00
  Lørdag & Søndag: Lukket

Kontakt os