Montering af solfilm

– i København og på hele Sjælland

Montering af solfilm

Inhouse Copenhagen tilbyder professionel montering af solfilm til både virksomheder og private. Vi har mere end 15 års erfaring med markedets bedste kvalitetsløsninger, og har naturligvis den helt rigtige løsning klar til dig. Lad os vise dig eksempler på effektiv montering af solfilm, som vi har foretaget for et udsnit af vores mange kunder.

Med en professionel montering af solfilm ændrer vi hurtigt en hård sol- og varmepåvirkning til et behageligt indeklima og miljø. Vi har mange mange forskellige løsninger til både bygninger og kontor, hvor vi tager højde for bygningens struktur, placering og arkitektur. Vi vælger sammen med dig den løsning, der tillader præcis det ønskede lysindfald.

Certificeret montering af solfilm med Inhouse Copenhagen

Hos Inhouse Copenhagen tilbyder vi udelukkende montering af solfilm med vores egne certificerede montører. Dermed har du en ekstra sikkerhed for et veludført arbejde du vil få glæde af i mange år.

Som certificeret leverandør og montør af solfilm, tilbyder vi dig yderligere den sikkerhed, at du er dækket af vores unikke garantier. Helt op til 15 års garanti på de bedste løsninger.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring og få et uforpligtende tilbud

Montering af solfilm der slår igennem på det grønne regnskab

Udover den åbenlyse dækning af behovet for effektiv solafskærmning, er der tillige energibesparelser at hente med en professionel montering af solfilm. Ifølge beregninger kan en investering i solfilm tjenes hjem på under 5 år i form af elektricitet til belysning og nedkøling.

Lad os vise dig hvilken besparelse du kan tilføje på din virksomheds grønne regnskab med en professionel montering af solfilm. For hver KWh du sparer, mindskes CO₂ udledningen med 359 gram.

Giv facaden et moderne udtryk med montering af solfilm

Inhouse Copenhagen leverer og monterer solfilm til alle behov. Vælg eksempelvis en næsten usynlig 3M solfilm, der bryder lyset og dæmper varmen, men som stort set ikke forandrer vinduernes udseende, eller få en helt ny facade på din virksomheds domicil med solfilm der har en særlig spejleffekt.

Vi kommer gerne forbi og inspirerer dig med vores store referencekatalog. Så kan du eventuelt få nye idéer til den færdige løsning.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

 • Adresse

  Inhouse Copenhagen ApS
  Allegade 27, kl.
  2000 Frederiksberg
  CVR: 37593052

 • Åbningstider

  Mandag til Fredag: 08.00 – 16.00
  Lørdag & Søndag: Lukket

Kontakt os